luni, 24 august 2009

Panoramic - Croatia and others

Krk bridge
Dubrovnik
Baska
Neum
Dubrovnik
Krk
Zagreb
Split
Acropolis
Acropolis
Hidra
Venice
Zagreb
Dubrovnik

Venice
Acropolis
Meteora
Dubrovnik
Zagreb
Venice
Dalmacia

Pula Colosseum
Split
Dubrovnik
Venice
Rovinj
Budapest chain bridge
San Marco Square
Dubrovnik

Acropolis
Zadar
Meteora
Budapest
Dubrovnik
Split
Kraljevica Uvala Scott
Zadar port
Zagreb
Rovinj tower view
Greek Amphitheater
Plitvice lakes
Rovinj
Dubrovnik

--All images are copyrighted(c) 2009 Adrian Cristea --

2 comentarii:

  1. Buna, am vazut fotografiile tale, sunt foarte misto! Voiam sa te intreb daca ar fi sa alegi ca destinatie de vacanta de vara intre Sorrento, Positano, Capri, Ischia , Viareggio ( in cazul in care stii toate aceste locuri), ce ai alege, care dintre aceste destinatii ti se pare mai potrivita pt vacanta de vara ( ma intereseaza si plaja :P )? Sau ce alte locuri cu deschidere la mare in Italia mi-ai recomanda? Merci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut. Merci pt comentarii.
    In Viareggio nu am fost, dar, daca ar fi sa aleg dintre celelalte destinatii enumerate, as alege Sorrento dpdv al peisajului si al accesibilitatii catre multe atractii turistice, aflate in directii diferite.
    Cu trenul Circumvesuviana care circula la intervale de 15-20 min poti ajunge de exemplu la Pompei, Ercolane, Vesuviu (inca 30 min de mers cu autobuzul din Ercolane), Napoli (capatul de linie al trenului, cam o ora) iar cu autobuzul si/sau vaporul la Positano, Amalfi, Capri etc
    Daca iei in considerare mai mult aspectul relaxant, de lenevit la soare pe nisip, nu pot emite recomandari (sunt multe locatii extraordinare), dar referitor la Sorrento, asa cum se vede si din poze, fiind relief cu faleze inalte nu am vazut decat vre-o doua fasii foarte inguste de nisip (nu stiu daca se pot numi plaje) si acelea aproape ocupate cu barci pescaresti (pentru stat la soare si baie in mare sunt amenajate cateva pontoane din beton, cu sezlonguri si umbrelute).
    Din considerente economice noi am ales cazare in Sant`Agnello pentru ca preturile sunt mai mici decat in Sorrento, la 20 minute de mers pe jos de acesta (sau 7 minute autobuz/ 2 minute tren).

    RăspundețiȘtergere